Makkelijk geld verdienen?

Hoe jij makkelijk geld kunt verdienen met affiliate marketing!

Gemiddelde leestijd: 11 minuten
makkelijk geld verdienen linksboven

We willen allemaal zo graag makkelijk geld verdienen echter zijn er maar weinig van ons die hier echt de juiste mindset voor hebben.

Ik vind het ongelofelijk belangrijk dat de mensen die mijn programma volgen om makkelijk geld te verdienen wel weten waar ze aan beginnen.

Je begint namelijk aan een project waar jij rijk van kan worden, maar je moet er wel tijd in willen stoppen. In principe hoef je nauwelijks geld uit te geven om te verdienen. Als jij het slim doet zelfs helemaal niets.

Wil je makkelijk geld verdienen, dan moet je wel aan de slag willen gaan. Je moet de ‘ballen’ hebben om je tijd te reserveren voor een project waardoor jouw leven op een hoger niveau komt.

Over alles wat met geld verdienen op het internet te maken heeft kan ik je meer vertellen, wat ik onder andere in dit artikel doe.

Ben jij klaar om mentale bergen te beklimmen om vervolgens met makkelijk geld verdienen een heerlijk leven te krijgen? Dan heb ik maar een advies voor je.

Lees verder.

Hoeveel jij op het internet kan verdienen

Wat is de grootste fout die beginnende ondernemers tot 2005 maakte? Zij kozen een verdienmodel waarbij de kosten voor meerdere jaren niet de opbrengsten zouden overstijgen.

Zoals in diverse edities van de Harvard Business Review te lezen is, faalde tot 2005 negen van de tien jonge ondernemingen doordat het te lang duurde voordat er break-even werd gedraaid.

Makkelijk geld verdienen was toentertijd voor velen een illusie, tegenwoordig weten we wel beter.

Weet je wat de tijd waarin we nu leven met het internet en disruptieve technologieën zoals Uber en Thuisbezorgd zo prachtig maakt? Het is in veel gevallen zonder kosten te maken mogelijk om een concept te lanceren.

Natuurlijk, je zal niet in een dag makkelijk geld verdienen. Maar de kans dat de opbrengsten binnen een paar weken de kosten overstijgen is 99 procent.

Succesvol dankzij het internet

Vanaf dat moment kan je met het makkelijk verdienen van je geld beginnen, want het wordt dan alleen nog maar eenvoudiger om succesvoller te worden.

Dat is simpelweg hoe het internet en vooral gevestigde instituten zoals Google en Facebook werken.

In het begin zal je wellicht minder verdienen dan dat je voor ogen had. Maar als je jouw project even de tijd geeft, merk je dat de omzetten maandelijks exponentieel zullen toenemen.

En je kan het al raden, hoe meer tijd je in een bepaald project stopt, hoe meer je zult verdienen.

Zoals je misschien weet ben ik zelf ook met het internet succesvol geworden, waardoor ik nu echt kan zeggen dat ik makkelijk geld kan verdienen.

Ik verdien meer dan tienduizend euro per maand zonder iets te doen, volledig passief. Het bijhouden van mijn websites is een hobby geworden en af en toe schijf ik een artikel zoals dit.

Ik weet dat jij zo snel mogelijk wilt beginnen met makkelijk geld verdienen. Zolang je maar beseft dat de hoogte van je omzet aan jezelf ligt, kan jij jezelf lineair aan de geïnvesteerde tijd rijk rekenen.

Hoe kan jij makkelijk geld verdienen

Heb je ooit al eens gehoord van affiliate marketing? Dit is het verdienmodel dat vrijwel alle publishers wereldwijd hanteren om op het internet geld te verdienen.

Van websites als NU.nl tot de New York Times, affiliate marketing is overal te vinden in ongekend veel verschillende vormen. Jij kunt eenvoudig met affiliate marketing beginnen, maar niet zonder de juiste instructies.

Voor iemand die wilt starten met makkelijk geld verdienen, moet je beseffen dat hier enige tijd voor nodig is.

Echter kan je vrijwel direct starten met het opzetten van jouw project terwijl je doorgaat met het verwerken van alle informatie uit mijn programma (waar ik je verderop nog meer over vertel).

Het gouden verdienmodel: Affiliate Marketing

Affiliate marketing werkt ongelofelijk eenvoudig, wat mogelijk ook de populariteit van dit verdienmodel verklaart. Voor makkelijk geld verdienen is dit namelijk dé manier om een passief inkomen te realiseren.

Affiliate marketing is simpelweg het verkopen van producten of diensten van een adverteerder. Laten we in dit voorbeeld even de Media Markt erbij pakken, de grootste electronica retailer van Nederland en Duitsland.

Jij hebt bijvoorbeeld een website over de producten van de Media Markt en verschaft informatie over de kwaliteit van de producten.

Aan het einde van een artikel over een bepaalde wasmachine of televisie, plaats jij een link naar de website van de Media Markt.

Echter is dit geen normale link, maar een affiliate-link. In deze link is een unieke code verwerkt waardoor de Media Markt weet dat hun nieuwe klant via jouw website op hun webshop uitgekomen is.

Koopt de klant een product, dan krijg jij een vergoeding van tussen de 3 en 10 procent, in het geval van de Media Markt. Dat schiet voor het makkelijk geld verdienen al aardig op.

Deze vergoedingen kunnen behoorlijk per adverteerder verschillen, waarbij de vergoedingen soms wel op kunnen lopen tot 90 procent.

Er bestaan cursussen over het verkrijgen van meer zelfvertrouwen die bij de verkoop via een affiliate-website een commissie van 90 procent afstaan.

En het aanbod adverteerders is enorm, waardoor jij behoorlijk wat keuze hebt voor jouw eigen concept. Welk concept je ook kiest, vaak is makkelijk geld verdienen al binnen korte termijn mogelijk.

Hoe kan je met affiliate marketing beginnen?

Zoals je begrijpt zijn er een paar basisstappen die jij moet zetten voordat je met succes makkelijk geld kunt verdienen. Ten eerste moet je kiezen wat voor product of dienst jij wilt promoten.

Persoonlijk kan ik je het advies geven om een branche te kiezen waar je veel over weet of geïnteresseerd in bent. Op deze manier gaat het makkelijk geld verdienen een stuk sneller aangezien je met veel meer plezier aan het werk bent. Ben je bijvoorbeeld graag op de fitness en veel met je gezondheid bezig?

Dan is een health- of fitnessblog of website een optie. Op deze website kan je vervolgens artikelen plaatsen over bepaalde onderwerpen waarmee je in Google hoog kan scoren.

Zo is het mogelijk om een artikel te schrijven over fitness-supplementen of mooie hardloopkleding.

Aan deze specifieke producten kan je vervolgens je affiliate-link plakken om te beginnen met makkelijk geld verdienen!

Het doel is om uiteindelijk goed met je website in Google te scoren.

Het is geen geheim dat het mogelijk is om met goede informatie websites het goed te doen in Google.

Vrijwel alle volgens van mijn programma verdienen hun geld mede dankzij Google, wat waarschijnlijk ook jouw beste vriend gaat worden ;-).

Uiteindelijk ben ik het niet die jou makkelijk geld gaat laten verdienen, maar is het de zoekgigant uit Silicon Valley.

Over het realiseren van een website die ook nog eens hoog in Google scoort, vertel ik je straks meer. Maar er zijn ook nog mogelijkheden om zonder Google succesvol te worden en met makkelijk geld verdienen een heerlijk leven te krijgen.

Je kan op nog meer manieren makkelijk geld verdienen!

Affiliate marketing is op diverse manieren toe te passen zonder echt op Google te hoeven rekenen. Ook sociale media zijn uitermate geschikt voor het makkelijk geld verdienen.

Veel succesvolle (Nederlandse) Facebook-pagina’s maken al meerdere jaren van affiliate marketing gebruik om inkomsten te genereren.

Ook hier zijn de meest uiteenlopende pagina’s terug te vinden, van de LINDA-pagina tot de Facebook van je favoriete YouTube ster of sporter, allemaal maken ze gebruik van affiliate marketing voor makkelijk geld verdienen. 

Zoals ik je eerder vertelde kan je in de laatste alinea van dit artikel ontdekken hoe het mogelijk is om een affiliate marketing op te zetten zonder nauwelijks kosten te maken.

Ook ontdek je precies hoe je het best gebruik kunt maken van Google en Facebook als middelen om jouw makkelijk geld te laten verdienen.

Geld verdienen met crypto’s

Crypto’s zijn uiteraard ook een interessante manier om geld te verdienen. Hiervoor is het belangrijk dat je up to date blijft, en het crypto nieuws in de gaten houdt. Zo blijf je op de hoogte wat er allemaal gebeurd.

Stappenplan om vandaag al makkelijk geld te gaan verdienen!

Je hebt nu gelezen hoe je met affiliate marketing makkelijk geld kunt gaan verdienen.

In de videotraining van Jacko Meijaard, de Affiliate Marketing Revolutie, laat Jacko je stap voor stap zien hoe je een passief inkomen via het internet kunt opbouwen.

Dit is by far de makkelijkste manier om geld te verdienen.

Klik op de knop hieronder om naar de video’s van Jacko te gaan.

Leer makkelijk geld verdienen met affiliate marketing!

Klik op de knop hieronder om naar de videotraining van Jacko Meijaard te gaan.

Ga DIRECT Naar De Video’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *